Hans Edler On Stage har blivit ett begrepp för de som älskar 60-talet och dess magiska popmusik. Med drygt 50 års erfarenhet av att stå på scen, är Hans Edler en av pionjärerna inom svensk pop och håller den levande med sin musik och sina konserter.

Sitt 40-årsjubileum som artist firade han med ”Remember Concert” i ett utsålt Konserthuset i Stockholm. Det blev fler Remember-konserter och ett album som toppade listorna, och det blev hitsingeln ”Black Fender” som toppade singellistan 44 år efter Tio i Topp-debuten med låten ”Remember”.

Och det blev mycket mer. Och det blir ännu mer. Nästa år står Hans Edler på scen igen med sitt 6-mannaband. Repertoaren är 60-tal, i höst släpper Edler för övrigt ett nytt album med rock n roll- favoriter från 60-talet.

Välkommen att uppleva Hans Edler live on stage på Jönköpings Teater lördagen den 18 september 2021.

ERBJUDANDE: OBS! Nytt datum, samma biljett gäller för er som redan köpt. Köp biljett till Hans Edler on Stage för 315 kr per biljett inkl. serviceavgift (ord. pris 395 kr per biljett inkl. serviceavgift) via köplänken nedan. Begränsat antal biljetter. Först till kvarn.

DATUM, TID och PLATS: Jönköpings Teater lördagen den 18 september 2021.

KÖPLÄNK: Köp din biljett här